KORXONA MARKETING STRATEGIYASIDA RAQAMLI STRATEGIYADAN FOYDALANISH USULLARI VA AFZALLIKLARI - Axmedova, Nazokat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada, raqamli strategiya korxonalar uchun marketing strategiyasining muhimligi va uning roli tahlil qilinadi. Maqolada, raqamli strategiya korxonalarining marketingda raqamli analitika, ma'lumotlar analitikasi, ma'lumotlar tahlili, ma'lumotlar vizualizatsiyasi va ma'lumotlar ustida asoslangan qarorlar qabul qilishning ahamiyati ko‘rsatiladi. Shuningdek, maqolada raqamli strategiya korxonalar uchun marketing strategiyasini amalga oshirishning muhim ustuvorliklari, muvaffaqiyat faktorlari va qiyinchiliklari ham ko‘rsatiladi.