МИНТАҚАДА САНОАТ ИШЛАБ ЧИҚАРИШНИНГ БАҲОЛАШ ОМИЛЛАРИ - Саатмуротов, Шоҳрух (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада минтақада саноат ишлаб чиқаришни мазмуни, уни баҳолаш имкониятлари ва йўналишлари, ҳамда уни ўзига хос хусусиятлари ва баҳолаш омилларининг ижобий таъсири ва моҳияти ёритиб берилган.