МИЛЛИЙ ИҚТИСОДИЁТНИ РАҚАМЛАШТИРИШНИ БАҲОЛАШДА МИҚДОРИЙ ВА АХБОРОТ ТАҲЛИЛИ МЕТОДОЛОГИЯСИ - Рўзиев, Абдумалик (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада рақамли иқтисодиёт тушунчаси таҳлил қилинган ва таққосланган, уларнинг услубий ўхшашлик ва фарқлари, шунингдек, амалий қўллаш муаммолари очиб берилган. Миллий иқтисодиётни рақамлаштиришни баҳолашда миқдорий ва ахборот таҳлили методологияси, унинг ишлаш механизми ҳамда таркибий қисмлари таклиф этилган.