INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA TA’LIM VA ILM MAZMUNLI FRAZEMALARDA EKVIVALENTLIK MASALASI - Narmuratov, Zayniddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada ingliz va o‘zbek tillaridagi ba’zi ta’lim va ilm konseptli frazemalar chog‘ishtirib o‘rganilgan hamda ularning tarjimasiga to‘xtalib, bir tildan ikkinchi tilga tarjima qilish jarayonida ekvivalent hodisasi foydalanilgan.